Az életben a hátrányos helyzet csak akkor hátrány, ha annak fogod fel
slideshow 3

Jelenlegi hely

Rehabilitációs partnereink

A „Teljes Életért” Kft., mint munkáltató, a megváltozott munkaképességű munkavállalók képességeivel elérhető legmagasabb szintű foglalkoztatás megvalósítása érdekében, az akkreditációs követelményeknek megfelelően kínálja az általa nyújtott vagy felajánlott segítő szolgáltatások igénybevételének lehetőségét.

Az Észak-alföldi Regionális Munkaügyi Központtal 2007-ben kötött együttműködési megállapodás alapján a Kirendeltség biztosítja a megváltozott munkaképességű álláskeresők részére szolgáltatásainak igénybevételét.

A munkaerő-piaci segítő szolgáltatás keretében a munkaerő-piaci információk mellett (előzetes időpont egyeztetés után) munkatanácsadásban, pályatanácsadásban, rehabilitációs tanácsadásban részesíti munkavállalókat, valamint pszichológiai és képzési tanácsadás keretében nyújt segítséget.

Az „Esélyt a hátrányos helyzetű embereknek” Alapítvánnyal 2009-ben megújított együttműködési megállapodás alapján humánszolgáltatások biztosításával áll a dolgozók rendelkezésére. A humánszolgáltatások kiterjednek a mindennapokban előforduló problémák orvoslására, így életvezetési tanácsadás, családgondozás, szociális ügyintézés biztosításával segíti az arra rászorulókat.

Az alapítvány munkatársai igény szerint munkatanácsadást, pályatanácsadást, rehabilitációs tanácsadást, valamint munkaerő-piaci információkat is nyújtanak

A segítő szolgáltatások igénybevételéről a rehabilitációs munkatársak adnak bővebb felvilágosítást.

 

szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg
szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg szöveg

 

 

kep

 

Nyelvválasztó

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer